STIJLEN EN MATERIALEN

Ruime keuze uit alle topmerken

Bij Up2Go Traprenovatie heeft u ruime keuze in stijlen en materialen voor uw trapbekleding. Van alle topmerken in (HPL) traptreden bieden we een breed assortiment met vele kleuren en structuren voor rechte, gedraaide, dichte of open trappen. Klassiek, modern, landelijk; smaak is heel persoonlijk. Wilt u de authentieke sfeer van uw huis versterken of liever de moderne uitstraling doorvoeren in uw trap? Wij helpen u graag de juiste sfeer te kiezen. Waar bij de ene trap eikenhout het best bij het interieur past, is dat bij de ander een trap in geheel strak wit of graniet (natuursteen uitstraling).

Slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag

Up2Go werkt met HPL overzettreden met een slijtvaste toplaag waarop u 12 jaar garantie heeft. Onze overzettreden zijn veilig (anti-slip) en onderhoudsvriendelijk. Schilderwerk is niet nodig. Onderhoudstips? Gebruik een natte doek met schoonmaakazijn en uw trap blijft schoon.

U vindt hieronder een impressie van de mogelijkheden in houtstructuren. Maakt u gerust een afspraak om aan de hand van de stalen en kleurdesigns een beter idee te krijgen van de mogelijkheden voor uw trap.

HPL - Klassieke collectie

HPL - Trend collectie

HPL - Ambient Line

PVC

Massief Eiken