Traprenovatie Zuid-Limburg

Al meer dan 10 jaar ervaring in traprenovatie in Zuid-Limburg

Up2go traprenovatie bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en is toonaangevend op het gebied van traprenovatie in Zuid-Limburg. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om van uw trap een nieuwe blikvanger te maken. Een traprenovatie bij Up2Go is:

  • Scherp geprijsd
  • Voorzien van tenminste 10 jaar garantie
  • Vervaardigd door ervaren renoveerders
  • Vaak in 1 dag gerenoveerd

Onze expertise

Bij ons kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wij adviseren u graag over de kleuren, modellen, stijlen en materialen die meest geschikt zijn voor uw trap. Naast een standaard traprenovatie, zijn er vele extra’s die wij bieden om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Traprenovatie Brabant door Up2Go traprenovatie

Voor uw traprenovatie in Zuid-Limburg hebben we in de meeste gevallen slechts 1 dag nodig. Uw huidige trap wordt voorzien van (overzet)treden die worden gemonteerd met geluiddempende lijm. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk en zorgen er voor dat uw traprenovatie in Zuid-Limburg er eentje wordt om nooit te vergeten! In de goede zin van het woord uiteraard.

Een traprenovatie in Zuid-Limburg is al mogelijk vanaf €975. Onze prijzen zijn scherp en voor de kleine lettertjes hoeft u bij ons niet bang te zijn. Ook daarin zijn wij de overtreffende trap!