Slider-Up2Go-homepagina-vrouw-op-trap

Uw expert in traprenovatie

Up2Go traprenovatie geeft uw bestaande trap
een andere sfeer met overzettreden

Overzettreden - verschillende materialen mogelijk

Trap overzettreden zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende materialen. Hieronder vind je een overzicht van de meest gekozen materialen voor traptreden:

Overzettreden

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt of nieuwe look? Overzettreden zijn de perfecte oplossing wanneer je breekwerken wilt vermijden of wanneer je budget het niet toelaat om een nieuwe trap te plaatsen. Uit welke materialen kan je zoal kiezen?

Traprenovatie hpl overzettreden

HPL Overzettreden

HPL overzettreden hebben een HDF
(High Density Fiberboard) kern, ook wel geperst hout genoemd. Ze zijn voorzien van een toplaag in HPL (High-Pressured Laminaat)

Overzettreden in HPL zijn erg hard en krasvast. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Traprenovatie pvc overzettreden

PVC Overzettreden

Liever geen overzet traptreden in hout of HPL? Geen probleem, er zijn nog tal van andere materialen waarin je je trap kan bekleden. Zo zijn overzettreden in PVC een populaire keuze.

Deze materialen zijn duurzaam, slijtvast en kleurvast. Bijkomend pluspunt? Ze zijn ook geluiddempend.

Traprenovatie hout overzettreden

Houten Overzettreden

Hout is een erg geliefd materiaal voor overzettreden. Je kan kiezen tussen een houten toplaag of massief hout.

Aangezien traptreden dagelijks belopen worden en het over de jaren heen zwaar te verduren krijgen, wordt er voor de productie van massief houten overzettreden meestal gekozen voor massief eiken.

Ruime keuze uit alle topmerken

Bij Up2Go Traprenovatie heeft u ruime keuze in stijlen en materialen voor uw trapbekleding. Van alle topmerken in (HPL) traptreden bieden we een breed assortiment met vele kleuren en structuren voor rechte, gedraaide, dichte of open trappen. Klassiek, modern, landelijk; smaak is heel persoonlijk. Wilt u de authentieke sfeer van uw huis versterken of liever de moderne uitstraling doorvoeren in uw trap? Wij helpen u graag de juiste sfeer te kiezen. Waar bij de ene trap eikenhout het best bij het interieur past, is dat bij de ander een trap in geheel strak wit of graniet (natuursteen uitstraling).

Slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag

Up2Go werkt met HPL overzettreden met een slijtvaste toplaag waarop u 12 jaar garantie heeft. Onze overzettreden zijn veilig (anti-slip) en onderhoudsvriendelijk. Schilderwerk is niet nodig. Onderhoudstips? Gebruik een natte doek met schoonmaakazijn en uw trap blijft schoon.

U vindt hieronder een impressie van de mogelijkheden. Maakt u gerust een afspraak om aan de hand van de stalen en kleurdesigns een beter idee te krijgen van de mogelijkheden voor uw trap.

HPL - Klassieke collectie

HPL - Trend collectie

HPL - Ambient Line

PVC

Massief Eiken

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Bij voorkeur komen we even persoonlijk kennismaken waarna we op basis van de bestaande trap en uw wensen een passende offerte kunnen uitwerken.

Wilt u – voorafgaand aan een afspraak – liever eerst een indicatie hebben van wat een traprenovatie ongeveer kost? Dat kan. Stuurt u ons een aantal foto’s en gegevens, dan ontvangt u binnen enkele werkdagen een goede prijsindicatie.

Up2go Traprenovatie

Beoordeling 9.6 gebaseerd op 141 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist