TRAPRENOVATIE

Vast een trap van Up2go!

U doet de voordeur open en de eerste reactie van uw gasten is WOW! Dat is vast een trap van Up2Go… Het best mogelijke eindresultaat behalen we door met u stap voor stap te werken aan:

Inventarisatie en offerte

Om tot een goed voorstel te komen, nemen we de afmetingen op van uw bestaande trap en bespreken we uw wensen. We adviseren u graag welke kleuren, modellen en mogelijkheden het meest geschikt zijn voor uw trap. Aan de hand van de stalen en kleurdesigns kunt u een keuze maken uit de stijlen en materialen. Bij een standaard traprenovatie maken we nieuwe treden, stootborden en onderlatten. Als extra’s kunt u denken aan nieuwe zijkanten, trapleuningen en verlichting. Na het meetwerk werken wij een offerte voor u uit met de scherpst mogelijke prijs.

Montage

Na opdracht maken we met u een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden waarbij we uw bestaande trap voorzien van nieuwe (overzet)treden met gebruik van geluiddempende lijm. Daar komt geen hak en breekwerk aan te pas. Wij gaan vanzelfsprekend zeer zorgvuldig om met uw wanden en vloeren. De meeste trappen renoveren wij binnen één dag. U zorgt ervoor dat het voorwerk gedaan is: uw trap is schoon, zonder bekleding en lijmresten en het eventuele schilderwerk (zijkanten) is gedaan.

Oplevering

Het werk is klaar. U heeft een trap om in te lijsten! Een nieuwe blikvanger in uw woning. We stellen het vanzelfsprekend zeer op prijs als u uw tevredenheid deelt met anderen.

Traprenovatie - HPL

Traprenovatie - Massief Eiken

Traprenovatie - PVC