Ontdek De Perfecte Traprenovatie Oplossing met Overzettreden in Goirle!

Overzettreden: De Ultieme Oplossing voor Jouw Trap in Goirle

Ben je klaar om je trap nieuw leven in te blazen? Met overzettreden heb je de perfecte oplossing in handen. Deze veelzijdige en duurzame renovatie-optie biedt een snelle en efficiënte manier om je trap te transformeren zonder de kosten en het gedoe van een complete vervanging.

Overzettreden zijn de ideale keuze voor het renoveren van je trap in Goirle om verschillende redenen:

 • Esthetische Vernieuwing: Dankzij een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen kunnen overzettreden je trap omtoveren tot een ware eyecatcher die perfect past bij je interieur.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn overzettreden bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze lang meegaan en hun schoonheid behouden.
 • Snelle Installatie: Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en nauwkeurige installatie in Goirle, zodat je snel kunt genieten van je vernieuwde trap zonder lange wachttijden.
 • Onderhoudsgemak: Overzettreden vereisen minimaal onderhoud. Een eenvoudige reiniging met een vochtige doek is vaak al voldoende om ze in optimale staat te houden.

Ruime keuze in stijlen en materialen

Bij up2go Traprenovatie heeft u ruime keuze in stijlen en materialen voor uw trapbekleding. Van alle topmerken in (HPL) traptreden bieden we een breed assortiment met vele kleuren en structuren voor rechte, gedraaide, dichte of open trappen.

Klassiek, modern, landelijk; smaak is heel persoonlijk. Wilt u de authentieke sfeer van uw huis versterken of liever de moderne uitstraling doorvoeren in uw trap? Wij helpen u graag de juiste sfeer te kiezen. Waar bij de ene trap eikenhout het best bij het interieur past, is dat bij de ander een trap in geheel strak wit of graniet (natuursteen uitstraling).

Slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag

up2go werkt met HPL overzettreden met een slijtvaste toplaag waarop u 15 jaar garantie heeft. Onze overzettreden zijn veilig (anti-slip) en onderhoudsvriendelijk. Schilderwerk is niet nodig. Onderhoudstips? Gebruik een natte doek met schoonmaakazijn en uw trap blijft schoon.

U vindt hier een kleine impressie van de mogelijkheden. Maakt u gerust een afspraak om aan de hand van de stalen en kleurdesigns een beter idee te krijgen van de mogelijkheden voor uw trap.

Voorbeelden HPL Ambient collectie

Voorbeelden HPL Trend collectie

Voorbeelden HPL Klassieke collectie

Bekijk voorbeelden van traprenovaties in Goirle

Extra’s & mogelijke afwerkingen voor traprenovatie in Goirle

De afwerking van je trap beperkt zich niet tot het kiezen van het juiste materiaal voor je overzettreden. Een traprenovatie is ook het ideale moment om een aantal extra’s toe te voegen, zoals:

 • Trapverlichting: tijdens het plaatsen van overzettreden kan je ook verlichting verwerken in je trap. Je kan de verlichting bv. verwerken tussen de trede en het stootbord, wat een sfeervol resultaat oplevert.
 • Antislip: voor wie vaak op kousen de trap op- en afloopt, zijn overzettreden met antislip geen overbodige luxe. De antislip afwerking zorgt ervoor dat je veilig naar boven en beneden gaat.
 • Trapwangen: tijdens de renovatie van je trap verdienen ook de zijkanten van de trap, ook wel trapwangen genoemd, de nodige aandacht. Je kan ze afwerken in hetzelfde materiaal of net voor een contrasterende kleur kiezen.
 • Stootborden: renoveer je een gesloten trap? Dan maken ook de stootborden deel uit van de renovatie. Meestal worden de stootborden met hetzelfde materiaal bekleed als de overzettreden, maar je kan bijvoorbeeld kiezen voor stootborden in een andere kleur om zo een moderne look te bekomen.

Wilt u iets anders met uw trap in Goirle?

Of je nu een open of gesloten trap hebt, of een rechte of draaiende trap, het trede-over-trede-principe is de snelste methode van traprenovatie. Naast tijdswinst bieden overzet traptreden nog enkele andere voordelen:

 • Goedkoop: een traprenovatie met overzettreden is goedkoper dan een volledig nieuwe trap plaatsen.
 • Nieuwe look: met overzettreden kan je niet alleen de look van jouw trap opfrissen, je kan jouw trap ook een volledig nieuwe uitstraling geven.
 • Ruime keuze: overzet traptreden zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende materialen, kleuren en motieven.
 • Afwerking: je kan je overzettreden laten afwerken met verlichting, antislip, …
 • Meteen beloopbaar: aangezien de lijm snel droogt, is je trap bijna meteen beloopbaar.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Bij voorkeur komen we even persoonlijk kennismaken waarna we op basis van de bestaande trap en uw wensen een passende offerte kunnen uitwerken.

Wilt u – voorafgaand aan een afspraak – liever eerst een indicatie hebben van wat een traprenovatie ongeveer kost? Dat kan. Stuurt u ons een aantal foto’s en gegevens, dan ontvangt u binnen enkele werkdagen een goede prijsindicatie.